sve kategorije

Politika Privatnosti

Naslovna > Politika privatnosti

Politika Privatnosti

Privatnost je važna. Znamo da je privatnost podataka danas jedno od najvažnijih pitanja i želimo da uživate u interakciji s nama dok istovremeno znamo da cijenimo vaše osobne podatke i da ih štitimo.

Ovdje ćete pronaći pregled načina na koji obrađujemo vaše osobne podatke, svrhe u koje ih obrađujemo i kakve koristi imate. Također ćete vidjeti koja su vaša prava i kako nas možete kontaktirati.

Ažuriranja ove Obavijesti o privatnosti Kako se posao i tehnologija razvijaju, možda ćemo morati promijeniti ovu Obavijest o privatnosti. Potičemo vas da redovito pregledavate ovu Obavijest o privatnosti kako biste bili sigurni da ste u tijeku s načinom na koji Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd koristi vaše osobne podatke.

Mlađi od 13 godina? Ako ste mlađi od 13 godina, ljubazno vas molimo da pričekate da budete malo stariji da stupite u interakciju s nama ili zamolite roditelja ili skrbnika da nas kontaktira! Ne možemo prikupljati i koristiti vaše osobne podatke bez njihovog pristanka.

Zašto obrađujemo vaše osobne podatke? Obrađujemo vaše osobne podatke, uključujući sve osjetljive osobne podatke koje ste nam dali uz svoj pristanak, kako bismo komunicirali s vama, ispunili vaše narudžbenice, odgovorili na vaše upite i pružili vam komunikaciju o Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd i naši proizvodi. Također obrađujemo vaše osobne podatke kako bismo nam pomogli u usklađivanju sa zakonom, za prodaju ili prijenos bilo kojeg relevantnog dijela našeg poslovanja, za upravljanje našim sustavima i financijama, za provođenje istraga i ostvarivanje zakonskih prava. Kombiniramo vaše osobne podatke iz svih izvora kako bismo vas bolje razumjeli kako bismo poboljšali i personalizirali vaše iskustvo u interakciji s nama.

Tko može pristupiti vašim osobnim podacima i zašto? Ograničavamo otkrivanje Vaših osobnih podataka drugima, no moramo otkriti Vaše Osobne podatke u određenim slučajevima i uglavnom sljedećim primateljima:

Tvrtke unutar Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd, gdje je to potrebno za naše legitimne interese ili uz vaš pristanak;

Treće strane koje smo angažirali za pružanje usluga kao što je administriranje Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd web stranica, aplikacija i usluga (npr. značajke, programi i promocije) koje su vam dostupne, podložne odgovarajućoj zaštiti;

Agencije za prijavu kredita/utjerivači dugova, gdje je to dopušteno zakonom i ako trebamo provjeriti vašu kreditnu sposobnost (npr. ako odaberete naručiti s fakturom) ili naplatiti nepodmirene fakture; i Relevantne javne agencije i tijela, ako to zahtijeva zakon ili legitimni poslovni interes.

Sigurnost i zadržavanje podataka Koristimo niz mjera kako bismo vaše osobne podatke zadržali povjerljivima i sigurnima, uključujući ograničavanje pristupa vašim osobnim podacima na temelju potrebe za znanjem i pridržavanje odgovarajućih sigurnosnih standarda za zaštitu vaših podataka.

Poduzimamo sve razumne korake kako bismo osigurali da se vaši osobni podaci obrađuju samo u minimalnom potrebnom razdoblju u vezi sa: (i) svrhama navedenim u ovoj Obavijesti o privatnosti; (ii) sve dodatne svrhe o kojima ste obaviješteni u trenutku ili prije prikupljanja relevantnih Osobnih podataka ili početka relevantne obrade; ili (iii) kako zahtijeva ili dopušta primjenjivi zakon; i nakon toga, tijekom trajanja bilo kojeg primjenjivog roka zastare. Ukratko, kada vaši osobni podaci više nisu potrebni, uništit ćemo ih ili izbrisati na siguran način.

Kontaktirajte nas Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd djeluje kao "kontrolor" vaših osobnih podataka koji se obrađuju u skladu s ovom Obavijesti o privatnosti ili u vezi s njom. Ako imate pitanja ili komentara u vezi s ovom Obavijesti o privatnosti ili praksama prikupljanja i obrade osobnih podataka Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd, kontaktirajte nas ili nam pošaljite e-poštu na [e-pošta zaštićena]

Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd
2-1702, Zhongqing Commercial Building, No. 42, Gaoxin 6th Road, zona visoke tehnologije, Xi'an, Shaanxi

Vruće kategorije