sve kategorije

Profil tvrtke

Profil tvrtke

Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd. sveobuhvatno je znanstveno i tehnološko poduzeće usmjereno na istraživanje, razvoj, proizvodnju i prodaju prirodnih biljnih ekstrakata. Pružamo visokokvalitetne materijale za industrije globalne medicine biljaka, zdrave hrane, dodataka prehrani, hrane i pića, dnevnih kemikalija, kozmetike. Tvrtka je smještena u zoni razvoja visokotehnološke industrije Xi'an, sa zrelim istraživanjem, razvijenim timom i prvoklasnim prodajnim timom.

S jakim istraživanjem i razvojem i zrelom proizvodnom sposobnošću, kupcima nastavljamo pružati visokokvalificirane proizvode. Ovo je naša misija i stalna potraga. Glavni proizvodi više od 500 vrsta čistih prirodnih biljnih ekstrakata i biljnog praha.

Vjerujemo da najbolji prirodni sastojci dolaze iz odabranih sirovina i rafiniranih procesa. Tvrtka je posvećena vodećoj poziciji u industriji. Nastavljamo s reformama i inovacijama kako bismo se prilagodili zahtjevima tržišta, kako bismo kupcima pružili više prilagođena rješenja usluga, cijeli niz proizvoda i usluga kako bismo zadovoljili potrebe kupaca na višoj razini, s utjecajem u sjeverozapadnoj regiji industrije biljnih ekstrakata.

Oslonite se na matičnu tvrtku Xi'an FD Bio-Tech Co., Ltd, koja je osnovana 2003. i pokriva 14 kvadratnih metara, kompetentna je za pružanje 14 proizvodnih linija, s kompletnim skupom ekstrakcije, kromatografije na stupcu, koncentracije, finog odvajanja, oprema za vakuumsko sušenje i sušenje raspršivanjem. Dnevni kapacitet doseže preko 7 tona ljekovitog materijala, a vakuumsko sušenje raspršivačem prelazi 10 tona. Godišnji kapacitet je preko 5000 tona sirovih droga, od kojih 60% proizvoda izlazi na međunarodno tržište.

Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd pridržava se koncepta "stabilnost, razvoj, reforma i inovacija" i stalno istražuje i inovira. Uz preciznu temeljnu tehnologiju, izvrsnu kvalitetu proizvoda i učinkovito upravljanje timom za dugoročni razvoj, brinemo da naši kupci uživaju u našim izvrsnim proizvodima, kao iu intimnoj visokokvalitetnoj usluzi.

Iskreno se nadamo da ćemo komunicirati i surađivati ​​s našim klijentima.

Certifikat

ISO45001

ISO45001

ISO14001

ISO14001

HALAL

HALAL

FDA

FDA

ISO9001

ISO9001

NAŠA TVORNICA

12
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Vruće kategorije