sve kategorije

Prehrana i zdravstvena njega

Početna -> Proizvod -> Prehrana i zdravstvena njega

主 图 1
主 图 2
主 图 3
主 图 4
主 图 5
OEM silibinini 80% Silymarin Marianum ekstrakt čička u prahu
OEM silibinini 80% Silymarin Marianum ekstrakt čička u prahu
OEM silibinini 80% Silymarin Marianum ekstrakt čička u prahu
OEM silibinini 80% Silymarin Marianum ekstrakt čička u prahu
OEM silibinini 80% Silymarin Marianum ekstrakt čička u prahu

OEM silibinini 80% Silymarin Marianum ekstrakt čička u prahu


ime proizvodaSilimarin
MFC25H22O10
OpskrbitiIzravna opskrba iz tvornice
IzgledPrah
UzorakDostupni uzorci
PaketPunjeno u boce, vreće, bačve ili prema zahtjevima kupaca
CertifikatHALAL/KOSHER/COA/ISO ITD.
UPIT
Opis

Što je Silimarin?

Silybum marianum je izvrsna biljka za zaštitu jetre. Njegove sjemenke sadrže nove flavonoide, glavna komponenta je mješavina SILYMARIN-glikozida, a bogato je vitaminima A, D i E topivim u mastima. Ima dobru antioksidacijsku funkciju, koja može učinkovito ukloniti slobodne radikale prema Chemicalbooku, i " razbija štetu uzrokovanu reakcijom više enzima u tijelu i ima vrlo dobru funkciju detoksikacije jetre. Ima dobar zdravstveni učinak kod ciroze jetre, masne jetre, hepatotoksičnosti, kolecistitisa, perikolecistitisa, kolelitijaze i drugih hepatobilijarnih simptoma.

COA se može dostaviti

OEM dobavljač na jednom mjestu

Kapsula; Tableta; Prerada gume

1000

Obrada OEM paketa

1001

FAQ

● 1. Zašto bih trebao odabrati vašu tvrtku?

1) Proizvodi koje isporučujemo izravno su proizvedeni u našoj vlastitoj tvornici, eliminirajući posredničke trgovce. Obrađujemo sljedivost sirovina i gotovih proizvoda. Proces proizvodnje je pod nadzorom. Strogo se pridržavamo standarda kvalitete i procesa nabave.

2) Ponosni smo na 20 godina iskustva u dubinskoj obradi i proizvodnji biljnih ekstrakata. Svake godine proizvodimo više od 500 vrsta proizvoda, a isporučena količina premašuje 2000 tona, opslužujući 80% trgovaca u provinciji Shaanxi.

3) Imamo kvalifikacije kao što su.SC licenca za proizvodnju hrane, HALAL; Tekući certifikati kao što su HACCP, inspekcija robe, certifikat o podrijetlu, organski certifikat, KOSHER.

● 2. Gdje je vaša tvornica? Mogu li ga posjetiti?

Naša tvornica nalazi se u gradu Xi'an, provincija Shaanxi. Prostire se na 13,333 četvornih metara. Ima standardiziranu radionicu od 15,000 četvornih metara i radionicu za pročišćavanje od 100,000 na razini od 1,200 četvornih metara. Možete posjetiti tvornicu u bilo koje vrijeme. Srdačno pozdravljamo domaće i strane kupce da nas posjete!

● 3. Koje proizvode imate?

Naši proizvodi uključuju prirodne biljne i biljne ekstrakte, voće i povrće u prahu koji se naširoko koristi za proizvode za zdravstvenu njegu, funkcionalna pića, farmaceutske proizvode, kozmetiku, prehrambene aditive i dodatke, prirodne boje itd. Također možemo ponuditi brendirane usluge OEM / ODM za prilagođene dodatke, tableta,>kapsula i granula prema vašem receptu.

● 4. Mogu li dobiti besplatne uzorke?

Ako ste zainteresirani za naše proizvode, rado ćemo vam pružiti besplatne uzorke, a vi samo plaćate naknadu za dostavu.

● 5. Koja je razlika između ekstrakta bilja i čistog praha?

Razlika je uglavnom u proizvodnom postupku i rješenju Ekstrakt u prahu: Predtretman (drobljenje, pranje, biranje)-- Ekstrakt—Koncentrat—Filtar—Sušenje raspršivanjem—Razbijanje—Miksanje—Filtar—Pakiranje-- Skladištenje Ravni prah: Predtretman (pranje, berenje) -- Sušenje—Smash—Mix—Filter—Pack—Skladištenje Ekstrakt u prahu je topiv u vodi/etanolu; Ravni prah je netopljiv.

Pitanja i odgovori kupaca
    Ne odgovara nijednom pitanju!

ispitivanje

Vruće kategorije