sve kategorije

Uvjeti i odredbe web-mjesta

Naslovna > Uvjeti i odredbe web stranice

Uvjeti i odredbe web-mjesta

Hvala što ste posjetili ovu web stranicu. Pažljivo pročitajte odredbe i uvjete sadržane u ovom dokumentu jer svako korištenje ove web stranice znači da ste prihvatili ovdje navedene odredbe i uvjete.

Reference na ovoj web stranici na "mi", "naš" itd. odnose se na Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd. i bilo koju od njegovih podružnica. Svako pozivanje na ovu web stranicu na ovoj web stranici odnosi se na bilo koju osobu koja kontaktira i/ili koristi ovu web stranicu.

Obavijest o privatnosti web stranice Sve osobne informacije ili informacije prenesene na ovu web stranicu podliježu politici privatnosti tvrtke Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd. o zaštiti privatnosti i osobnih podataka kako je navedeno na ovoj web stranici.

Točnost, potpunost i pravodobnost informacija Ne odgovaramo za točnost i potpunost podataka na web stranici. Svako oslanjanje na materijale na ovoj web stranici je na vlastitu odgovornost. Slažete se da ste odgovorni za sve promjene informacija i podataka na ovoj web stranici.

Prijenos Sva neosobna komunikacija ili materijali koje prenesete na stranicu putem e-pošte ili na drugi način, uključujući sve materijale, pitanja, komentare, prijedloge ili drugi sličan sadržaj, smatraju se nepovjerljivima i neprivatnima. Sav sadržaj koji ste prenijeli ili objavili na stranici vlasništvo je Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd i može se koristiti u bilo koju svrhu, uključujući ali ne ograničavajući se na reprodukciju, otkrivanje, prijenos, distribuciju, emitiranje i objavljivanje. Nadalje, bilo koju od vaših ideja, umjetničkih djela, ideja, inspiracija, prijedloga ili koncepata prenesenih na ovu web stranicu, Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd slobodno može koristiti u razne svrhe (uključujući ali ne ograničavajući se na razvoj proizvoda , proizvodnja, promocija i marketing). Za sve gore navedene upotrebe, Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd nije odgovoran za pružanje informacija. Pružanjem informacija također jamčite da su informacije koje ste dali u vašem vlasništvu i da nećete biti uključene, a Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd neće kršiti prava bilo koje treće strane ili nas na drugi način kršiti korištenjem informacija. Svaki primjenjivi zakon. Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd također nije obvezan koristiti dostavljene podatke.

Prava intelektualnog vlasništva ® Nositelj registriranog zaštitnog znaka je Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd. Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd pridržava sva prava.

Autorska prava, zaštitni znakovi i druga prava intelektualnog vlasništva svih tekstova, slika i drugih materijala na ovoj web stranici vlasništvo su Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd ili su licencirani od strane relevantnog vlasnika.

Dopušteno vam je pristupiti ovoj web stranici, kopirati izvatke (reference), ispisati ih na svoj tvrdi disk ili proslijediti drugima. Jedini preduvjet je da morate zadržati sva autorska prava, druge obavijesti o vlasništvu i obavijesti o zaštitnim znakovima koje se pojavljuju na kopiji. Reprodukcija bilo kojeg dijela web stranice ne smije se prodavati ili distribuirati komercijalno, niti se smije mijenjati ili dodavati drugim djelima, publikacijama ili web stranicama

Zaštitni znakovi, logotipi, slova i uslužni znakovi (zajedničkim nazivom "zaštitni znakovi") koji se pojavljuju na ovoj web stranici u vlasništvu su Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd. Ništa na ovoj web stranici ne može se smatrati dodjelom licence ili za korištenje bilo kojeg od zaštitnih znakova koji se pojavljuju na ovoj web stranici. Osim kako je navedeno u ovim Uvjetima i odredbama, strogo vam je zabranjeno korištenje zaštitnih znakova koji se pojavljuju na ovoj web stranici ili bilo kojeg drugog sadržaja na ovoj web stranici. Također biste trebali imati na umu da će Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd u potpunosti implementirati svoja prava intelektualnog vlasništva izravno na najvišoj zakonskoj razini.

Link na druge stranice Veze unutar web stranice Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd mogu vas odvesti do mreže i sustava izvan Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd. Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd nije odgovoran za njegov sadržaj, točnost ili funkcionalnost. Veza navedena u dobroj vjeri i Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd nisu odgovorni za bilo kakve naknadne promjene povezane web stranice. Postavljanje drugih web stranica u poveznice ne znači da ih Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd prepoznaje. Toplo preporučamo da pročitate i razumijete pravne obavijesti i obavijesti o privatnosti na svim ostalim web stranicama koje pregledavate.

Koristite ovu web stranicu na vlastitu odgovornost.

Jamčiti Ova vam web-stranica pruža "kakav jest" i "kako je dostupno", a Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd ne daje nikakav oblik jamstva, bilo izričitog, podrazumijevanog, zakonskog ili drugog (uključujući implicitna jamstva od komercijalna prodaja). Spol, zadovoljavajuća kvaliteta i primjenjivost za određenu svrhu), uključujući jamstvo ili prikaz informacija na web stranici će biti potpune, točne, vjerodostojne, pravovremene, bez kršenja prava trećih strana, pristup ovoj web stranici bit će neometan ili će da nema grešaka unutar web stranice. I virus, ovo web mjesto bit će sigurno, a svaki savjet ili savjet s web mjesta za dobivanje Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd je točan ili pouzdan. Bilo kakvo zastupanje ili jamstvo se izričito odbija.

Imajte na umu da neke jurisdikcije ne dopuštaju isključivanje implicitnih jamstava, tako da se neka isključenja možda ne odnose na vas, provjerite svoje lokalne zakone.

Zadržavamo pravo ograničiti, obustaviti ili prekinuti vaš pristup ovoj web stranici ili bilo kojoj značajki ove web stranice u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti.

Pravna odgovornost Bez obzira na razlog i zbog vašeg kontakta, korištenja, nemogućnosti korištenja ove web stranice, promjena sadržaja web stranice ili pristupa bilo kojoj drugoj web stranici zbog poveznica koje pruža ova web stranica, ili u mjeri dopuštenoj primjenjivim zakonom ili zbog na poruke e-pošte koje smo mi poslali Bilo koja radnja koju smo poduzeli ili nismo poduzeli, bilo da se radi o izravnoj, slučajnoj, posljedičnoj, neizravnoj, posebnoj ili kaznenoj šteti, troškovima, gubicima ili obvezama, Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd i/ili druge strane uključene u stvaranje, proizvodnju ili zastupanje nas Osoba web stranice ne preuzima nikakvu pravnu odgovornost ili obvezu.

Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd i/ili druge osobe uključene u stvaranje, proizvodnju ili prijenos ove web stranice nisu odgovorne za materijalno održavanje i pružanje usluga ove web stranice ili za bilo kakve ispravke, ažuriranja ili objave u vezi s ovu web stranicu. Svi materijali na ovoj web stranici podložni su promjenama bez prethodne najave.

Nadalje, Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd ne snosi nikakvu odgovornost za bilo kakvu štetu koja može rezultirati zarazom vaše računalne opreme ili druge imovine virusom kao rezultat vaše upotrebe, pristupa ili preuzimanja bilo koji materijal na ovoj web stranici. Ako odlučite preuzeti materijale s ove web stranice, činite to na vlastitu odgovornost.

Zabranjena aktivnost Zabranjeno vam je sudjelovati u bilo kakvom činu koji Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd smatra neprikladnim i/ili će ga smatrati nezakonitim prema vlastitom nahođenju ili zabranjenim bilo kojim zakonom primjenjivim na Stranicu, uključujući, ali ne ograničavajući se do:

Svaki čin koji bi predstavljao povredu privatnosti (uključujući učitavanje osobnih podataka bez pristanka dotične osobe) ili zakonskih prava bilo koje druge osobe;

Korištenje ove web stranice za razbijanje ili potkopavanje Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd, njegovih zaposlenika ili drugih ili za potkopavanje dobrog ugleda Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd na ovaj način; Prijenos datoteke koja sadrži virus i nanošenje štete imovini Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd ili drugoj osobnoj imovini;

Objavljivanje ili prijenos bilo kakvog neovlaštenog materijala na stranicu, uključujući, ali ne ograničavajući se na sustave ili kibernetičku sigurnost, rasizam, rasizam, opscenost, za koje vjerujemo da mogu uzrokovati smetnje, nepovoljni položaj ili kršenje Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd ili treće strane tvrtke, Prijeteći, pornografski ili drugi nezakoniti materijal.

Vi i Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd suglasni ste da će svaki spor ili zahtjev koji proizlazi iz ili se odnosi na korištenje ove web stranice podlijegati zakonima Posebne administrativne regije Hong Kong i podnijeti se isključivo nadležnost sudova posebne administrativne regije Hong Kong.

Korištenje web straniceOsim ako nije drugačije navedeno, ova je web stranica samo za vašu osobnu upotrebu i nije za komercijalnu upotrebu. Ne smijete ovlastiti druge da koriste ovu web stranicu;

Zadržavamo pravo, prema vlastitom nahođenju, da jednostrano pregledamo, uredimo, premjestimo ili izbrišemo bilo koji materijal prikazan ili objavljen na web stranici ili oglasnoj ploči bez prethodne najave;

Ne smijete ni na koji način mijenjati, kopirati, poništavati, ponovno ispisivati, postavljati, objavljivati, prenositi ili distribuirati materijale, uključujući kod i softver na stranici;

Suglasni ste da nećete upotrebljavati nikakve opscene, klevetničke ili huškačke riječi te da nećete objavljivati ​​nikakav materijal koji je klevetnički, uvredljiv, uznemirujući, rasistički ili pun mržnje na ovoj web stranici. Suglasni ste koristiti ovu web stranicu samo u skladu sa zakonom.

Vi ste odgovorni osigurati da bilo koji materijal koji date na Stranici ili objavite na Oglasnoj ploči ili Forumu ili drugdje ne krši autorska prava, zaštitni znak ili druga osobna prava ili ekskluzivna prava trećih strana.

Suglasni ste da nećete oštetiti, prekriti, napadati, modificirati ili ometati Stranicu i njen povezani softver, hardver i/ili poslužitelje na bilo koji način.

Ako se ne pridržavate gore navedenih uvjeta, zadržavamo pravo obustaviti ili ukinuti vaš pristup ovoj web stranici, bez obzira na to jesu li obavijest objavili u različito vrijeme na web stranici.

Povjerljivost i ugovor o povjerljivostiSlažete se da nećete otkrivati, kopirati, koristiti, izravno ili neizravno davati bilo kakve povjerljive informacije koje se prodaju ili otkrivaju bilo kojoj trećoj strani i koje otkriva Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd. To će biti označeno kao "povjerljivi podaci" ili slično, uključujući vlasničke materijale, procese i tehnike povezane s budućim pregledom koncepta proizvoda ili usluge i testiranjem u online ili offline anketama ili raspravama.

Vruće kategorije