sve kategorije

Postoje li nuspojave povezane s ekstraktom ginka bilobe?

Vrijeme: 2023-04-08 Učitavanja: 131

Ekstrakt ginka bilobe je prirodni dodatak koji se dugo koristi zbog svojih ljekovitih svojstava. Ovaj ekstrakt se dobiva iz lišća stabla Ginkgo, koje je porijeklom iz Kine. Smatra se da ekstrakt ima mnoge zdravstvene dobrobiti, od poboljšanja kognitivnih funkcija i pamćenja do smanjenja tjeskobe i depresije. Međutim, prije nego što uzmete bilo koji dodatak, važno je razumjeti moguće nuspojave koje mogu doći s njim. Dakle, postoje li nuspojave povezane s ekstraktom Ginkgo bilobe?

Kratak odgovor je da, mogu postojati neke nuspojave povezane s uzimanjem ekstrakta ginka bilobe. Neke od najčešćih nuspojava uključuju mučninu, proljev, bol u trbuhu, glavobolju, vrtoglavicu i osip na koži. Također je moguće da ekstrakt ginka bilobe može stupiti u interakciju s drugim lijekovima, kao što su antikoagulansi, nesteroidni protuupalni lijekovi i SSRI. Iz tog razloga, važno je posavjetovati se sa svojim liječnikom prije uzimanja bilo kojeg suplementa, osobito ako ste na drugim lijekovima.

Također je važno imati na umu da ekstrakt Ginkgo biloba može izazvati alergijske reakcije kod nekih ljudi. Ako osjetite bilo kakve simptome alergijske reakcije kao što su koprivnjača, osip, svrbež ili oticanje jezika, lica ili grla, prestanite uzimati dodatak i odmah potražite liječničku pomoć.

Unatoč potencijalnim nuspojavama, postoje mnoge studije koje sugeriraju da Ginkgo biloba može biti koristan za cjelokupno kognitivno zdravlje. Studije su otkrile da ekstrakt ginka bilobe može poboljšati pamćenje, koncentraciju i budnost. Osim toga, neka su istraživanja pokazala da ekstrakt Ginkgo bilobe može pomoći u smanjenju simptoma tjeskobe i depresije, kao i Alzheimerove bolesti.

Poslovna vrijednost i područje primjene ekstrakta ginka bilobe

Ekstrakt ginka bilobe stoljećima se koristi u tradicionalnoj kineskoj medicini, a sada postaje sve popularniji u zapadnom svijetu. Smatra se da ima mnoge zdravstvene dobrobiti, uključujući poboljšanu kognitivnu funkciju i pamćenje, smanjenu tjeskobu i depresiju te potencijal pomoći u liječenju bolesti pamćenja povezanih sa starenjem. Kao rezultat toga, ekstrakt ginka bilobe postao je sve popularniji u industriji dodataka prehrani i koristi se za izradu proizvoda poput kapsula, tableta, tinktura i tekućih ekstrakata. Osim toga, ekstrakt ginka bilobe također se koristi u kozmetici i proizvodima za njegu kože zbog svojih antioksidativnih svojstava.

Kad vam zatreba, dogodi se da smo vrlo profesionalni

Faitury je tvornica biljnih ekstrakata iz Kine, s 20 godina bogatog iskustva kao proizvođač. Kao dobavljač izvozi svoje proizvode u više od 20 zemalja, uključujući Sjedinjene Države, Britaniju, Njemačku, Španjolsku, Francusku, Kanadu, Meksiko, Indiju, Južnoafričku Republiku, Argentinu, Ekvador, Poljsku, Nizozemsku, Italiju, Izrael, Švicarsku , Rusija itd., a njegovi kupci pokrivaju velika, srednja i mala trgovačka poduzeća i proizvođače. Posljednjih godina, s razvojem načina prekogranične e-trgovine, Faitury je postupno postao dobavljač na jednom mjestu za sve više prodavača na Amazonu, pružajući klijentima prilagođene usluge kao što su kapsule, tablete, slatkiši i tekućine, kao i kao prilagođeno pakiranje i usluge privatne robne marke. Obično kupci samo trebaju osigurati vlastitu shemu dizajna, a Faitury će to realizirati po isplativoj cijeni. Brza dostava, povoljna cijena i visoka kvaliteta proizvoda komentari su kupaca o Faitury.

11

Ako želite imati profesionalnijeg dobavljača u pogledu cijene, kvalitete i usluge, obratite nam se. Bilo da ste start-up studio ili profesionalna tvrtka u industriji, pružit ćemo najbolju uslugu.


● Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd

www.faitury.com 

● Dodaj: T3-2503, North gate of Wanxianghui, Keji 1st Road, High-Tech Zone, Xi'an, Shaanxi, Kina

● Kontaktirajte nas:

Oscar Jia

WhatsApp: +8615891483939

E-mail: [e-pošta zaštićena]

Karen Wu

WhatsApp: +8617791623995

E-mail: [e-pošta zaštićena]

Niki Yang

WhatsApp: + 8618291403523

E-mail: [e-pošta zaštićena]

Vruće kategorije