sve kategorije

Tržište dodataka kreatin monohidrata

Vrijeme: 2023-04-08 Učitavanja: 62

Kreatin monohidrat is a popular supplement that has gained a lot of attention in the fitness industry. As its popularity continues to grow, it is important to consider the business prospects of this supplement.

Veličina tržišta i potencijal rasta

Procjenjuje se da će tržišna veličina industrije sportske prehrane biti oko 16.7 milijardi dolara u 2021. i očekuje se da će rasti uz CAGR od 8.4% od 2021. do 2028. Rast ove industrije potaknut je povećanjem svijesti o zdravlju, rastućom potražnjom za dodacima među sportašima i ljubiteljima fitnessa te sve većim raspoloživim prihodima.

Kreatin monohidrat jedan je od najpopularnijih dodataka prehrani u ovoj industriji, a procjenjuje se da će njegova tržišna veličina biti oko 400 milijuna dolara u 2021. Potencijal rasta kreatin monohidrata je visok zbog sve veće potražnje za dodacima prehrani među fitness entuzijastima i sportašima.

Konkurentski krajolik

Industrija sportske prehrane vrlo je konkurentna, s nekoliko igrača koji se natječu za tržišni udio. Neki od ključnih igrača u industriji uključuju Glanbia plc, Optimum Nutrition Inc., GNC Holdings Inc. i MusclePharm Corp.

Kreatin monohidrat nudi nekoliko tvrtki u industriji, a konkurencija je velika. Međutim, tvrtke koje nude visokokvalitetne proizvode i učinkovite marketinške strategije mogu steći konkurentsku prednost na tržištu.

Distributivni kanali

Industrija sportske prehrane koristi niz distribucijskih kanala, uključujući online i offline maloprodajne trgovine, izravnu prodaju potrošačima i specijalizirane trgovine. Očekuje se da će internetske maloprodajne trgovine rasti bržim tempom zbog sve veće popularnosti e-trgovine i pogodnosti koje ona pruža kupcima.

Tvrtke koje imaju snažnu online prisutnost i učinkovite marketinške strategije mogu dosegnuti veću publiku i steći konkurentsku prednost na tržištu.

11

Regulatorno okruženje

Industriju sportske prehrane regulira nekoliko organizacija, uključujući Američku upravu za hranu i lijekove (FDA) i Europsku agenciju za sigurnost hrane (EFSA). Te organizacije reguliraju sigurnost i učinkovitost dodataka prehrani i osiguravaju njihovu usklađenost s relevantnim propisima.

Tvrtke koje poštuju relevantne propise i imaju visokokvalitetne proizvode mogu steći povjerenje kupaca i steći snažan ugled na tržištu.

Zaključak

Poslovni izgledi kreatin monohidrata su obećavajući zbog rastuće potražnje za sportskim dodacima prehrani među fitnes entuzijastima i sportašima. Tvrtke koje nude visokokvalitetne proizvode i učinkovite marketinške strategije mogu steći konkurentsku prednost na tržištu. Međutim, važno je da se tvrtke pridržavaju relevantnih propisa i steknu jaku reputaciju na tržištu.

Usluga na jednom mjestu za Amazonove najprodavanije

Kao tvornica prirodnih dodataka prehrani s više od 20 godina iskustva u proizvodnji, Faitury izvozi više od 60% svojih ekstrakata u svijet svake godine. Faitury se usredotočuje na kvalitetu proizvoda i uzastopno je dobio mnoge međunarodne standardne certifikate kao što su FDA, ISO, Halal i Kosher. Kreatin monohidrat jedan je od temeljnih proizvoda Faituryja. Faitury može zadovoljiti sve zahtjeve kupaca na proizvodima. U isto vrijeme, Faitury će prilagoditi i označiti prema potrebama kupaca, a Faitury će brzo pružiti profesionalna rješenja, bilo da se radi o kapsulama, tabletama ili gumama.

Uz profesionalnu tehnologiju i stvarnu i odgovornu uslugu nakon prodaje, Faitury je postupno postao dobavljač na jednom mjestu za mnoge tvrtke za e-trgovinu.


● Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd

● www.faitury.com 

● Dodaj: T3-2503, North gate of Wanxianghui, Keji 1st Road, High-Tech Zone, Xi'an, Shaanxi, Kina

● Kontaktirajte nas:

Oscar Jia

WhatsApp: +8615891483939

E-mail: [e-pošta zaštićena]

Karen Wu

WhatsApp: +8617791623995

E-mail: [e-pošta zaštićena]

Niki Yang

WhatsApp: + 8618291403523

E-mail: [e-pošta zaštićena]

Vruće kategorije