sve kategorije

Voće i povrće u prahu

Početna -> Proizvod -> Voće i povrće u prahu

主 图 1
主 图 2
主 图 3
主 图 4
主 图 5
Organski prašak acai bobica zamrznuti sušeno voće u prahu
Organski prašak acai bobica zamrznuti sušeno voće u prahu
Organski prašak acai bobica zamrznuti sušeno voće u prahu
Organski prašak acai bobica zamrznuti sušeno voće u prahu
Organski prašak acai bobica zamrznuti sušeno voće u prahu

Organski prašak acai bobica zamrznuti sušeno voće u prahu


ime proizvodaAcai bobica u prahu
OpskrbitiIzravna opskrba iz tvornice
IzgledLjubičasti prah
UzorakDostupni uzorci
PaketPunjeno u boce, vreće, bačve ili prema zahtjevima kupaca
CertifikatHALAL/KOSHER/COA/ISO ITD.
UPIT
Opis

Što je Acai Berry?

Acai bobice obično se smatraju super hranom. To je tamnoljubičasta bobica s palmi u Assaillyju u Južnoj Americi. To je najpoznatija antioksidativna aktivna tvar u svijetu. Acai bobice ljudsko tijelo lako apsorbira i jača imunološki sustav. Ima nizak sadržaj šećera i dobar je izvor celuloze. Acai bobice također su izvrstan izvor raznih hranjivih tvari, poput nezasićenih masnih kiselina, vitamina E i fitosterola, koji mogu pružiti savršen kompleks gotovo svih esencijalnih aminokiselina.

COA se može dostaviti

OEM dobavljač na jednom mjestu

Kapsula; Tableta; Prerada gume

2001

Obrada OEM paketa

1001

FAQ

● 1. Zašto bih trebao odabrati vašu tvrtku?

1) Proizvodi koje isporučujemo izravno su proizvedeni u našoj vlastitoj tvornici, eliminirajući posredničke trgovce. Obrađujemo sljedivost sirovina i gotovih proizvoda. Proces proizvodnje je pod nadzorom. Strogo se pridržavamo standarda kvalitete i procesa nabave.

2) Ponosni smo na 20 godina iskustva u dubinskoj obradi i proizvodnji biljnih ekstrakata. Svake godine proizvodimo više od 500 vrsta proizvoda, a isporučena količina premašuje 2000 tona, opslužujući 80% trgovaca u provinciji Shaanxi.

3) Imamo kvalifikacije kao što su.SC licenca za proizvodnju hrane, HALAL; Tekući certifikati kao što su HACCP, inspekcija robe, certifikat o podrijetlu, organski certifikat, KOSHER.

● 2. Gdje je vaša tvornica? Mogu li ga posjetiti?

Naša tvornica nalazi se u gradu Xi'an, provincija Shaanxi. Prostire se na 13,333 četvornih metara. Ima standardiziranu radionicu od 15,000 četvornih metara i radionicu za pročišćavanje od 100,000 na razini od 1,200 četvornih metara. Možete posjetiti tvornicu u bilo koje vrijeme. Srdačno pozdravljamo domaće i strane kupce da nas posjete!

● 3. Koje proizvode imate?

Naši proizvodi uključuju prirodne biljne i biljne ekstrakte, voće i povrće u prahu koji se naširoko koristi za proizvode za zdravstvenu njegu, funkcionalna pića, farmaceutske proizvode, kozmetiku, prehrambene aditive i dodatke, prirodne boje itd. Također možemo ponuditi brendirane usluge OEM / ODM za prilagođene dodatke, tableta,>kapsula i granula prema vašem receptu.

● 4. Mogu li dobiti besplatne uzorke?

Ako ste zainteresirani za naše proizvode, rado ćemo vam pružiti besplatne uzorke, a vi samo plaćate naknadu za dostavu.

● 5. Koja je razlika između ekstrakta bilja i čistog praha?

Razlika je uglavnom u proizvodnom postupku i rješenju Ekstrakt u prahu: Predtretman (drobljenje, pranje, biranje)-- Ekstrakt—Koncentrat—Filtar—Sušenje raspršivanjem—Razbijanje—Miksanje—Filtar—Pakiranje-- Skladištenje Ravni prah: Predtretman (pranje, berenje) -- Sušenje—Smash—Mix—Filter—Pack—Skladištenje Ekstrakt u prahu je topiv u vodi/etanolu; Ravni prah je netopljiv.

Pitanja i odgovori kupaca
    Ne odgovara nijednom pitanju!

ispitivanje

Vruće kategorije