sve kategorije

Voće i povrće u prahu

Početna -> Proizvod -> Voće i povrće u prahu

主 图 1
主 图 2
主 图 3
主 图 4
主 图 5
主 图 6
Organski puder cvijeta leptira graška 450 mesh
Organski puder cvijeta leptira graška 450 mesh
Organski puder cvijeta leptira graška 450 mesh
Organski puder cvijeta leptira graška 450 mesh
Organski puder cvijeta leptira graška 450 mesh
Organski puder cvijeta leptira graška 450 mesh

Organski puder cvijeta leptira graška 450 mesh


ime proizvodaCvijet u prahu leptira graška
OpskrbitiIzravna opskrba iz tvornice
IzgledPlavi prah
UzorakDostupni uzorci
PaketPunjeno u boce, vreće, bačve ili prema zahtjevima kupaca
CertifikatHALAL/KOSHER/COA/ISO ITD.
UPIT
Opis

Što je cvijet leptira graška?

Butterfly Pea Flower, također poznat kao plavi leptir, je alkalna hrana, bogata vitaminima A, C i E, koji mogu poboljšati imunitet, pomoći i pospješiti elastičnost kože i kolagen. Ljudi u zemljama jugoistočne Azije često ga koriste za pripremu čaja. [1] Postoje prirodni antocijanini u cvijetu zrna graha, koji su plavi kada se osuše, a postat će ljubičasti kada se dodaju limunov sok, koji se može koristiti kao boja za hranu ili koktele.

COA se može dostaviti

OEM dobavljač na jednom mjestu

Kapsula; Tableta; Prerada gume

2001

Obrada OEM paketa

1001

FAQ

● 1. Zašto bih trebao odabrati vašu tvrtku?

1) Proizvodi koje isporučujemo izravno su proizvedeni u našoj vlastitoj tvornici, eliminirajući posredničke trgovce. Obrađujemo sljedivost sirovina i gotovih proizvoda. Proces proizvodnje je pod nadzorom. Strogo se pridržavamo standarda kvalitete i procesa nabave.

2) Ponosni smo na 20 godina iskustva u dubinskoj obradi i proizvodnji biljnih ekstrakata. Svake godine proizvodimo više od 500 vrsta proizvoda, a isporučena količina premašuje 2000 tona, opslužujući 80% trgovaca u provinciji Shaanxi.

3) Imamo kvalifikacije kao što su.SC licenca za proizvodnju hrane, HALAL; Tekući certifikati kao što su HACCP, inspekcija robe, certifikat o podrijetlu, organski certifikat, KOSHER.

● 2. Gdje je vaša tvornica? Mogu li ga posjetiti?

Naša tvornica nalazi se u gradu Xi'an, provincija Shaanxi. Prostire se na 13,333 četvornih metara. Ima standardiziranu radionicu od 15,000 četvornih metara i radionicu za pročišćavanje od 100,000 na razini od 1,200 četvornih metara. Možete posjetiti tvornicu u bilo koje vrijeme. Srdačno pozdravljamo domaće i strane kupce da nas posjete!

● 3. Koje proizvode imate?

Naši proizvodi uključuju prirodne biljne i biljne ekstrakte, voće i povrće u prahu koji se naširoko koristi za proizvode za zdravstvenu njegu, funkcionalna pića, farmaceutske proizvode, kozmetiku, prehrambene aditive i dodatke, prirodne boje itd. Također možemo ponuditi brendirane usluge OEM / ODM za prilagođene dodatke, tableta,>kapsula i granula prema vašem receptu.

● 4. Mogu li dobiti besplatne uzorke?

Ako ste zainteresirani za naše proizvode, rado ćemo vam pružiti besplatne uzorke, a vi samo plaćate naknadu za dostavu.

● 5. Koja je razlika između ekstrakta bilja i čistog praha?

Razlika je uglavnom u proizvodnom postupku i rješenju Ekstrakt u prahu: Predtretman (drobljenje, pranje, biranje)-- Ekstrakt—Koncentrat—Filtar—Sušenje raspršivanjem—Razbijanje—Miksanje—Filtar—Pakiranje-- Skladištenje Ravni prah: Predtretman (pranje, berenje) -- Sušenje—Smash—Mix—Filter—Pack—Skladištenje Ekstrakt u prahu je topiv u vodi/etanolu; Ravni prah je netopljiv.

Pitanja i odgovori kupaca
    Ne odgovara nijednom pitanju!

ispitivanje

Vruće kategorije